Bra kollegor och god sammanhållning skapar en trygg och rolig arbetsmiljö på Swed Handling

Under de senaste åren har vi på Swed Handling genomgått en stor utveckling och vuxit som företag. Vi har stärkt vår position på marknaden och vi fortsätter att leverera högkvalitativa produkter till våra kunder. Denna tillväxt och utveckling har inte bara gynnat företaget, utan även våra anställda, kunder och partners. I april delade vi ut en rekordstor bonus ut till alla anställda för att visa uppskattning för det arbete de utför varje dag.


Att vara Sveriges ledande kemikaliedistrubitör kräver hårt arbete. Genom åren har vi vuxit och utvecklats som företag, mycket tack vare våra duktiga medarbetare. För att visa vår uppskattning har vi delat ut en rekordstor bonus till alla anställda.

Erik Hallgren som arbetar i produktionen blev glad över bonusen.
- Man känner sig väldigt uppskattad. Arbetsmoralen blir högre och man vill göra det lilla extra.

Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter att skapa en trivsam arbetsmiljö för dem. Detta har resulterat i en låg personalomsättning under åren.

- Jag trivs jättebra här och en stor del av det beror på mina kollegor. Det är en öppen miljö där alla kan prata med alla. Skiftet som jag jobbar på har en stark sammanhållning, vilket skapar en trygg och rolig arbetsmiljö där alla kommer väldigt bra överens.

Caroline Lundqvist har varit anställd hos oss i ett halvår och jobbar tillsammans med Erik på skiftet. Att arbeta i produktion är ett varierat arbete där man arbetar både enskilt och i lag. Caroline är även tankbilslossare vilket innebär att hon lossar varor från tankbilarna när de kommer in.
- Min första tid har varit väldigt bra och det har varit jätteroligt att börja jobba här. Tidigare arbetade jag inom hemtjänsten och var redo för en yrkesförändring. Min lillebror som också jobbar här rekommenderade mig att söka hit och nu känns det verkligen som rätt beslut, säger Caroline.

Anton Forsberg som arbetar ute på lagret med orderplock till alla försäljningsordrar håller med sina kollegor.
- Det som bidrar till att jag trivs bra och vill jobba kvar är mina kollegor.

Efter att företaget vunnit priset som Årets Företagare har vi firat med tårta tillsammans med alla medarbetare. Erik, Caroline och Anton känner sig stolta och tycker det är kul att få vara en del av ett företag som vinner ett sådant fint pris.

Stort tack till alla våra medarbetare som bidrar till företagets utveckling och tillväxt!

Årets Företagare i Norrköping är Rickard Andersson och Therese Ekholst