Välkommen Ulf – vår nya produktionsledare

Vi kickstartar 2023 med att välkomna Ulf Engstrand, vår nya produktionsledare, till Swed Handling. Han har lång erfarenhet av produktionsledning och ser fram emot att i nära samarbete med medarbetarna och företagsledningen hitta en ny gemensam linje för hur vi ska arbeta. 

 

Medarbetarna i produktionen är en av de viktigaste delarna i företaget. Så säger vår nya produktionsledare Ulf Engstrand. Även om han bara har varit på Swed Handling några dagar känner han redan att det kommer att bli riktigt bra. 
– Det är spännande och intressant. Eftersom tjänsten innebär personalansvar är det många nya system att sätta sig in i nu i starten. 

Tanken är att Ulf ska leda och fördela arbetet och se till att medarbetarna arbetar efter de instruktioner och regler som finns. – Initialt. Jag har tidigare erfarenhet av produktionsledning och vet att tjänsten brukar byggas på efter hand. Det är naturligt. 

Nära ledarskap och delaktig i produktionen

Han såg att vi sökte personal på sociala medier och läste annonsen. Den stämde på pricken in med hur Ulf vill arbeta. 
– Med och nära personalen, det är viktigt. Om jag hade jobbat i produktionen hade jag velat bli sedd och hörd. Det ska finnas ett engagemang i ledningen att vilja lyssna och förändra. 

För att komma nära tänker Ulf att han ska vara mycket ute i verksamheten. 
– Jag trivs att jobba så. Det är i produktionen det händer. Där kan man upptäcka saker som vi kan förändra och förbättra.

Han ser fram emot att tillsammans med medarbetarna och ledningen hitta arbetssätt som alla känner är rätt för företaget. 
– Det ska bli riktigt kul och det känns positivt från alla håll. Jag gillar medbestämmande och frihet under ansvar. Här finns alla förutsättningar för att det ska bli hur bra som helst!

Tacksamhet och stolthet är orden som beskriver 2022