Lyckad säljkonferens där vi pratade resultat, mål och framtid

Efter ett långt uppehåll samlades äntligen säljarna från alla våra kontor i Norrköping för en gemensam konferens. Det var riktigt uppskattat att få prata om mål, resultat samt ha en dialog om hur vi kan förbättra arbetet för varandra internt. Extra roligt var att vi fick hälsa Lars välkommen tillbaka till oss. 

Stämningen är på topp trots att säljarna från Swed Handlings alla kontor suttit hela dagen i konferens. Det skrattas, skojas och byts om till den gemensamma middagen. 

– Jag inser att jag har väldigt trevliga kollegor. Detta är mycket roligare än Teams och vi får en chans att snacka utanför agendan, säger Thomas Skullman, Key Account Manager på Norrköpingskontoret. 

– Det är härligt att det är möjligt att träffas igen och gå ut och äta tillsammans ikväll. Vi har gjort ett fantastiskt jobb tillsammans, säger Max Lundberg, säljare i Malmö. 

 

En möjlighet att prata med Kebelcos VD

Under dagen har vi pratat året som gått samt om riktning och nya mål. Vi fick även tillfälle att prata med Niclas Jansson, VD på Kebelco, som Swed Handling nyligen förvärvade. 

– Målet med att samla alla säljare, administrativ personal och vår produktionsledare Ulf Engstrand är att ha en dialog om hur vi kan förbättra och förenkla arbetet för varandra internt, berättar Rickard Andersson, VD på Swed Handling.

– Att utbyta idéer och tankar, både negativa och positiva är värdefullt, fyller Bengt Nilsson, säljare i Malmö, i. 

 

Teamet är överens - Swed Handling är en bra arbetsplats

Den goda stämningen visar att kollegorna trivs tillsammans och på sin arbetsplats. 

– En stor styrka med Swed Handling är att vi är snabbfotade. Det är inget stort byråkratiskt bolag, säger Thomas. 

– Vi har jordnära ägare, allt bottnar i det, fortsätter Anders Engberg, platschef i Gävle. 

 Någonting medarbetarna uppskattar är vår breda produktflora. 

– Ena dagen säljer man AdBlue® och den andra fosforsyra. Det är varierande och kul att man får lära sig så mycket nytt. 

 

Vi hälsar en nygammal kollega välkommen

Extra roligt var att vi under konferensen hälsade en ny kollega, Lars Wilhelmsson välkommen.

– Jag kommer att arbeta som produktchef för oorganisk kemi, det vill säga syra och alkali. Det ska bli spännande då det är ett nytt område för mig. Jag kan produkterna, men inte marknaden ännu. 

Lars är inte helt ny, han arbetade på Swed Handling mellan 1996 och 1998. 

– Jag och Rickard har haft bra kontakt hela tiden. När han erbjöd mig ett jobb i höstas kändes det riktigt kul. Jag sa upp mig, gick hemma i 10 veckor och klättrade på väggarna, så det är roligt att vara igång. Det har hänt mycket på företaget så det är fantastiskt kul att vara tillbaka. 

Swed Handling förvärvar Kebelco och kompletterar verksamheten med livsmedelstillsatser