MÖT VÅR INNESÄLJARE – AMANDA KELLERMAN

Amanda har varit inhyrd hos oss som kemikaliesamordnare, men sedan februari är hon anställd som innesäljare. Hon trivs som fisken i vattnet, främst tack vare kollegorna, gemenskapen och de roliga och varierande arbetsuppgifterna.

Amanda är i grunden miljökonsult. För 1,5 år sedan blev hon inhyrd som kemikaliesamordnare hos oss. I februari anställde vi henne som innesäljare, men vissa av de tidigare uppgifterna har hon fortfarande kvar.

– Det var jättekul att bli tillfrågad. Jag var sugen på att göra någonting nytt och jag trivs jättebra på Swed Handling. Jag gillar att ha kontakt med kunder så den nya tjänsten passar mig bra.

Säljer kemikalier till fordonskunder

Våra säljare har ansvar för olika produktområden. Amanda säljer främst kemikalier till våra fordonskunder, som AdBlue®, spolarvätska och glykoler till bland annat större åkerier, verkstäder och återförsäljare.

– Jag säljer även produkter inom andra områden eftersom det är jag som svarar när nya kunder ringer in.
Förutom att sälja är hon ansvarig för olika projekt. Bland annat för UFI-koder i och med att det kommit en ny lag om märkning samt ansvarar för säkerhetsdatablad och produktspecifikationer.

Varför Swed Handling?

Att Amanda trivs så bra hos oss beror på människorna som arbetar här, gemenskapen och de roliga arbetsuppgifterna.
– Det är kul att få arbeta på ett så starkt växande företag och man känner sig verkligen uppskattad. Här är man mån om sin personal, det är inte självklart på alla företag.

Sin bakgrund som miljökonsult har hon stor nytta av i sin nya tjänst.

– Jag har bra koll på våra produkter, vilket är en fördel. Eftersom vi har så mycket i vårt sortiment är det svårt att veta allt om alla produkter. En stor fördel är att vi även har kemiingenjörer som arbetar här som säljare, som man kan ta hjälp av vid komplicerade frågor. Vi är ett bra gäng med olika bakgrunder och jag lär mig nya saker varje dag.

HELGDAGAR UNDER VÅREN 2021