Nu har vår kundservice blivit ännu vassare

Swed Handling har vuxit snabbt den senaste tiden, så även teamet som hjälper våra kunder som har frågor. När du ringer eller mailar till oss kan det vara Cecilia Lindström, Olivia Lind eller Sofia Gonzalez som svarar. 

 

Cecilia Lindström har tidigare erfarenhet av Kundtjänst, order och sälj men kände att det var dags att söka sig vidare. I oktober började hon arbeta hos oss på order och kundtjänst. 

– Jag hittade Swed Handlings hemsida och tyckte att den var glad och trevlig. Intervjun kändes jättepositiv, de sålde in företaget bra och jag känner mig jättevälkommen.

 

Sofia Gonzalez började arbeta på Swed Handling i februari. Förutom att svara på våra kunders frågor arbetar hon som innesäljare. Hon blev headhuntad till oss och tyckte det lät intressant när hon kom på intervju. 

– Det är kul med kundperspektivet. Jag har tidigare jobbat administrativt med kundservice, mail och telefon passar mig bättre. 

 

Olivia Lind har bara arbetat hos oss i två veckor som innesäljare och upphandlingsansvarig förutom kundtjänst.   

– Det känns jättebra hittills. Jag arbetade på den offentliga sidan innan med inköp och har bytt planhalva. Detta passar mig bättre. Det är mer fritt. 

 

Sanne Hagander har jobbat hos oss i några år och tycker det är kul att ha fått nya kollegor. 

– Det är kul att det kommer in kollegor med nya idéer så man inte blir fast i gamla hjulspår som man annars lätt kan bli. Vi arbetar tillsammans i en grupp där vi bollar frågor och stöttar varandra. Eftersom vi har vuxit så mycket känns det tryggt att vi blir fler som kan hjälpas åt. 

 

För våra nya medarbetare är det helt nytt att arbeta med kemikalier.  

– Det är en utmaning och säkerhetstänket är högt. Jag kommer aldrig bli fullärd, men det vill man ju inte bli, säger Olivia. 

– Man har fått lära sig mycket av de som arbetar på sälj och produktion. Är det någonting man undrar finns det alltid någon man kan ringa för att få hjälp, avslutar Sofia. 

 

Vi önskar er varmt välkomna till oss på Swed Handling!

 

Lyckad konferens där vi firade vårt 30-års jubileum