Lyckad konferens där vi firade vårt 30-års jubileum

Firande av 30-års jubileum med galamiddag, pranks mot vd som snart fyller jämnt, underhållning av externa och interna talanger, avslöjande av årlig bonus, fördjupad kunskap inom kemi samt gemenskap. Det är några av ingredienserna från vår årliga konferens i fredags. 

 

När medarbetarna samlades på våra olika anläggningar i måndags var det glada miner efter vår lyckade konferens på Steam Hotel i Västerås i fredags. 

– 84 medarbetare från Norrköping, Gävle, Björketorp och Göteborg deltog på konferensen. Det var riktigt kul att få träffa alla, speciellt gänget från Kebelco som deltog för första gången, säger vår personalchef Anita Hedling. 

 

Eftersom företaget firar 30 år passade vi på att fira när hela personalstyrkan var samlad. 

– Det var champagnetorn, snittar och en trerätters middag. Flera hade långklänningar och vi bjöds på underhållning av trubadurer som även bjöd upp några från oss på scenen för att showa. De var jätteduktiga så nästa år har vi ett eget band. 

 

Förenar nytta med nöje  

Under dagen berättade vår vd Rickard Andersson om företagets historia. Vår ekonomichef berättade om hur företaget gått under 2023 samt hur prognosen ser ut framåt. 

– Den årliga bonusen, som baseras på årsresultatet, presenterades på konferensen. 

Vår kemikalieingenjör höll en föreläsning om grundläggande kemikunskap. 

– Eftersom Rickard fyller 50 år i april passade vi på att pranka honom. När han kom tillbaka på lunchen hade alla svarta T-shirts med vår slogan ”We bring soulutions” och texten Rickard 50 år samt en pinne med hans foto på framför ansiktet, det var han inte beredd på.

 

Konferensdagen avrundades med en föreläsare som pratade om eget ansvar under rubriken "Inte mitt problem". 

– Den var mycket uppskattad. Vi fick tänka på vårt agerande och varför vi gör som vi gör. Att vi ansvarar för våra egna beslut, valen vi gör och hur vi ser på det. Han avrundade bland annat med att: “sopa inte problemen under mattan, det blir så knöligt att gå.”

 

Anita berättar att medarbetarna uttryckt hur mycket det betyder att få träffa alla.

– I vårt bolag finns ingen hierarki, vilket är skönt. Det råder en öppen och varm stämning. 

Eva är ett välkommet tillskott på vår ekonomiavdelning