Swed Handling går in som huvudsponsor för Norrköping Dolphins

Idag kickar basketsäsongen för Norrköping Dolphins Herrlag igång. Damerna har några veckor kvar innan sin första match den 16 oktober. Vi på Swed Handling har alltid varit stolta över att stödja denna förening som inte bara omfamnar viktiga värderingar, utan även aktivt bidrar till att forma ett bättre samhälle. Inför detta år har vi tagit vårt samarbete till nya höjder och klivit in som huvudsponsor – en möjlighet vi är oerhört glada över.

 

Med dubbla SM-guld i bagaget och en förening som osar positivism är vi på Swed Handling oerhört stolta över att vara huvudsponsor för Norrköping Dolphins denna säsong. 


- Dolphins har en bra värdegrund och en positivism som genomsyrar hela föreningen. Den satsning de gör för både ungdomarna, jämställdheten och integrationen är något vi på Swed Handling tycker är viktigt och är en stor bidragande faktor till att vi vill synas tillsammans med dem, berättar vår VD Rickard Andersson. 

 

Vi har sponsrat Norrköping Dolphins under många år och varit både brons-, guld- och diamantsponsorer. Under säsongen 2023/2024 kommer vi synas ännu mer i samband med Dolphins matcher. 


- I takt med de sportsliga framgångarna och vår egen utveckling ökar vi vårt engagemang och kliver in som huvudsponsorer. Dolphins är en förening som strävar efter ständig utveckling, en värdegrund som vi på Swed Handling delar. Därför är det jättekul att vi nu får möjligheten att utvecklas tillsammans. 

 

David Bergström, klubbdirektör i Norrköping Dolphins, är precis som vi stolta över vårt samarbete. 


- Swed Handling har varit med oss länge och vi är extremt tacksamma och stolta över vårt samarbete. De har varit med oss genom tuffa och svåra tider vilket betyder massor för oss. Att de väljer att kliva in som huvudsponsor visar på ett stort Dolphinshjärta och det är något vi aldrig tar för givet. Ett stort tack till er på Swed Handling. För Norrköping! 

 

David och Norrköping Dolphins har stora förväntningar på årets säsong 

- Förväntningarna är som alltid stora. Vi är en klubb som siktar högt oavsett om vi pratar herr, dam, rullstol eller ungdom. Under ett par år nu har vi gjort en fantastisk resa och är Sveriges ledande basketklubb. Vi vill vara med och slåss om SM-guldet i samtliga tre SBL-ligor samt Svenska Cupen för herr- och damlaget. Som bekant spelar vi även Europaspel med herrarna och där vill vi vinna fler matcher än förra säsongen. Ett annat mål vi har, som är minst lika viktigt, är att vi fortsätter ha det fina publiksnitt vi haft senaste säsongerna. Vi är så otroligt tacksamma för det stöd Norrköpingspubliken ger oss, säger David Bergström. 

 

Vi på Swed Handling önskar Norrköping Dolphins samtliga lag stort lycka till! 

Arbetsmiljö är en prioriterad fråga på Swed Handling