Vår nya hemsida – lättnavigerad och i enlighet med vår grafiska profil

Nu har det gått några veckor sedan vi lanserade vår nya hemsida. Vi hade känt ett tag att den gamla sidan behövde ett ansiktslyft för att stämma överens visuellt med vårt övriga material och för att våra kunder enkelt ska kunna hitta den information de söker. 

 
Vi är så glada över vår nya hemsida, som lanserades för några veckor sedan. Förutom att den fick ett ansiktslyft för att visuellt stämma överens med det övriga marknads- och säljmaterialet är den mer användarvänlig.
– Det känns kul att den äntligen är lanserad och resultatet blev över förväntan. För oss är det viktigt att vi har en likasinnad framtoning för att människor ska känna igen sig i allt vi förmedlar utåt, säger Theres Olsson, försäljningsassistent på Swed Handling.

För Theres var det även viktigt att den är enkel att arbeta med. 
– Även om jag inte är van vid att arbeta med hemsidor kan jag nu enkelt uppdatera till exempel bilder och produkttexter. 


Användarvänlig och inbjudande 

Vi ville även ha en ny hemsida där det är enkelt att hitta och få information om våra produkter och snabbt få på svar på de vanligaste frågorna. 
– Det är viktigt i och med att det är kemikalier vi arbetar med. Vi är också glada över att man lätt kan få en överblick över hur våra produkter levereras i vårt turbilsschema.  

 

VISSTE DU ATT VÅR SPOLARVÄTSKA ÄR SVANENMÄRKT?