Välkommen Anna – vår nya försäljningsassistent

Vi har hälsat en ny försäljningsassistent välkommen till Swed Handling – Anna Frydenlund. I rollen ingår bland annat att stötta våra säljare med statistik, underlag och prislistor.
– Jag kommer att göra allt möjligt och det passar mig. Jag trivs med att vara där jag behövs, där det brinner. 


För tre veckor sedan började Anna Frydenlund arbeta som försäljningsassistent hos oss, men hon tycker att det känns som om hon har varit här mycket längre än så.

– Jag har fått ett så varmt välkomnande. Introduktionen var superbra, första veckan var jag på alla avdelningar för att förstå hur de arbetar.

 

Hennes främst uppgift är att förse vår säljavdelning med den information de behöver för att kunna utföra sitt arbete. 

– Nu förbereder jag även inför Elmia Lastbil, där vi kommer att ställa ut i slutet på augusti och jobbar lite med marknadsföring. Jag gräver gärna ner mig i Excelfiler och varvar med kreativt arbete.

 

Korta beslutsvägar och nära till ledningen

Innan har Anna arbetat på ett globalt företag i Norge. Hennes bror arbetar som konsult inom IT hos oss så när hon skulle flytta till Norrköping frågade han om vi hade någon ledig tjänst. 

– Det är jätteskönt att arbeta på ett familjeföretag. På ett globalt företag är det långt till toppen och allt tar sån tid. Här är det kort till ledningen och alla är så trevliga. 

 

Kemikalier är nytt för Anna och hon lär sig nya saker varje dag. 

– I början visste jag inte vad en IBC är, nu tänker jag på lastbilar och transporter hela tiden. Man blir snabbt arbetsskadad, skrattar hon. 

– Det är kul att få arbeta med människor som brinner för vad de gör, och det gör verkligen mina kollegor på Swed Handling. 

Stolta sponsorer till Norrköping Dolphins guldlag